Tuesday, January 4, 2011

Nokia N8 Fiyatı ve Özellikleri ürün incelemesi



Finlandiyalı üreticinin sır gibi sakladığı proje, nihayet gün ışığına çıkıyor. Peki Nokia N8 ne gibi özelliklere sahip olacak?

Nokia’nın yeni gözdesi ve ürün gamının zirvesinde yer alacak model ortaya çıkıyor: N8. Sabah saatlerinde, internet sayfalarında resmi dolaşan N8, önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacak.

Cihazın özellikleri hakkında ufak tefek bilgiler mevcut: N8; 32 GB saklama alanı, çoklu dokunmatik ekran, Symbian işletim sistemi ve 12 mega piksellik kamera ile donatılmış. Yetenek açısından olduğu kadar cep yakma konusunda da zirveye oynayacak. Bununla beraber, N8′in kesin fiyatı belli değil. Tahmini fiyatı yurt dışında 300 Euro olarak bildirdi.
Nokia N8 Fiyatı
Tahmini fiyatı yurt dışında 300 Euro olarak bildiren uzmanlar Türkiye'deki fiyatın 1300 TL - 1500 TL arası olduğunu söylemektedirler. Cihaz henüz piyasaya sürülmedi fakat Çin de taklitleri satılmaya başladı. Öyle görünüyor ki Nokia N8 bu yıl piyasaya damgayı vuracak. Cihazın piyasaya çıkmasını dört gözle sizin gibi bizde bekliyoruz.

Nokia N8 Son Dakka Haberi

İngilte'de ön siparişleri alınmaya başlanılan Nokia N8-00 isimli amiral gemisi 469 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Aynı fiyat etiketiyle cihaz şimdilerde ise İtalya'da yerini almayı başardı. Eylül ayından itibaren dağıtımlarına başlanılacak

0 yorum:

Post a Comment